Ανταλλακτήριο Γλωσσών

Αν ενδιαφέρεσαι να προσφέρεις βοήθεια σε κάποιον σε μια γλώσσα που γνωρίζεις με αντάλλαγμα τη βοήθεια σε μια άλλη γλώσσα με στόχο την αμοιβαία εξάσκηση, μπορείς να εγγραφείς στο Ανταλλακτήριο συμπληρώνοντας τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα. Η αγγελία σου θα δημοσιευτεί στη σελίδα προσφορών (π.χ. προσφέρω Ελληνικά, ψάχνω Γερμανικά). Διαφορετικά, μπορείς να ψάξεις για έναν κατάλληλο συνομιλητή στην ήδη υπάρχουσα λίστα. Μετά, κανονίζεις μια βολική ώρα με τον άλλον συμμετέχοντα για την πρώτη σας συνάντηση. Τόσο απλά!

Αν χρησιμοποιήσεις τη φόρμα για να εγγραφείς, η αγγελία σου θα εμφανίζεται στη λίστα προσφορών για τρείς μήνες. Σε περίπτωση που δε βρεθεί ένας κατάλληλος συνομιλητής μέσα σε αυτό το διάστημα, μπορείς να ξαναδημοσιεύσεις την αγγελία σου, για να εμφανίζεται για ακόμη τρείς μήνες.

Τα πεδία που συμπληρώνεις στη φόρμα δίνουν στους υποψήφιους συνομιλητές σου τις βασικές πληροφορίες που πρέπει να ξέρουν για σένα και τις γλώσσες που προσφέρεις. Συνολικά, πρέπει να συμπληρωθούν επτά πεδία, τα οποία συμπεριλαμβάνουν, πέρα από το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας σου, τις γλώσσες που προσφέρεις και ψάχνεις, και το επίπεδο γνώσης που έχεις στις γλώσσες αυτές, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό κοινό πλαίσιο αναφοράς για γλώσσες. Για παράδειγμα, αν είσαι αρχάριος επιλέγεις το Α1 και ανάλογα με το επίπεδο επάρκειάς σου, επιλέγεις μέχρι και το C2 (επίπεδο φυσικού ομιλητή).

Καλή τύχη!

Εγγεγραμμένοι χρήστες

Χρήστης:  Κωδικός:     Αλλαγή κωδικού     Για οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνείστε με τον υπεύθυνο του Συστήματος

Νέοι χρήστες

Ονοματεπώνυμο
Πρόγραμμα σπουδών/πτυχίο
Διεύθυνση email*
Κωδικός πρόσβασης
Επιβεβαίωση κωδικού
Ηλικία (έτη)
 
* η διεύθυνσή σας θα χρησιμοποιηθεί σαν όνομα χρήστη